Om Horsens Spån Teknik A/S​

​HST A/S blev grundlagt i 1991. Gennem en målrettet strategi kan vi i dag tilbyde en moderne maskinfabrik på 1800 m², hvor vi har topmoderne CNC - maskiner til et hvert formål, ligeledes sætter vore medarbejdere god kvalitet og godt håndværk i højsædet.

Se vores team

Vi arbejder efter
skarpe værdier

Topmotiverede medarbejdere

Gennem løbende uddannelse og motiverende aktiviteter sikre, at samtlige medarbejdere bevidst arbejder på at gøre tingene rigtigt første gang. Hos HST anser vi det for vigtigt, at alle medarbejdere ligeledes samarbejder på tværs i organisationen, og herigennem opnår en større faglig og personlig udvikling.

ISO 9001:2015 & ISO 14001:2015

Vi er ISO Certificeret i både kvalitetsledelse samt miljøledelse, og vi er stolte af at vi hvert år kan opretholde denne certificering. 

Leverancer af store som små serier

Hos HST har vi en meget bred kundekreds, dette gør vi skal omstille vores produktion ofte. Men dette gør også at vi har stor ekspertise i både et styks emner samt serie produktion. 

Leveringssikkerhed

Hos HST Bestræber vi os altid efter at vi levere det du bestiller uden fejl eller mangler. Dette gør vi ved at have høj kvalitetssikring inden vi sender dine emner.

Effektiv produktion

Med en produktion der laver både store og små serier, bestræber vi os altid efter at levere til aftalte tid. 

Fleksibilitet på alle områder

Vi vil gerne kendes som en effektiv samarbejdspartner med et bredt udbud af fremstillingsprocesser, der løser brugernes procesproblemer eller bidrager væsentlig til dennes konkurrenceevne og indtjeningsmuligheder. Kvalitetskrav og mål fastlægges i overensstemmelse hermed.

Vi vil gerne kendes og efterspørges som en effektiv leverandør, hvis kvalitet - og priser lever op til kundernes forventninger og behov.

Vi samarbejder med
Big Science

BigScience.dk er bindeleddet mellem dansk erhvervsliv og de større europæiske forskningsanlæg (Big Science anlæg), som Danmark er medlem af.

Gå til Big Science

Om HST: Big Science

CAD-systemerne er
altid opdateret

Til understøtning af filhåndteringen fra kundernes CAD systemer har vi årlige opdateringer af GibbsCAM til programmering af vore bearbejdningscentre med 4 akser, og fuld udnyttelse af paletter samt drejebænke med op til 5 akser.

Tiltagene øger virksomhedens omstillingsevne, hvorfor vi lynhurtigt kan tilpasse os nye produktioner, og samtidig sikre, at kvaliteten er i top.

GibbsCAM softwaren sikrer, at de emner vi leverer, svarer 100% til kundens krav ud fra CAD-tegningerne. Sammen med vore dygtige medarbejdere sikrer det dig både hurtig og sikker levering.

Om HST: CAD - systemerne
bubble